نکات حقوقی

مشاوره حقوقی تخصصی با بهترین وکیل ⚖️【سال1403】

عموم مردم جامعه دانش حقوقی لازم برای حل و فصل اختلافات خود را در اختیار ندارند. از طرفی ممکن است در سطح جامعه فرد با مشکلاتی رو به رو شود که حل آن ها جز از طریق آگاهی از قانون امکان پذیر نیست. در این صورت است که فرد می بایست با مراجعه به یک حقوقدان خبره در صدد جبران ضعف خود برآمده و ضمن دریافت مشاوره حقوقی، راهکار مناسبی برای حل مشکلات پیش آمده بیابد. در این مقاله سعی داریم اطلاعات جامعی در خصوص مشاوره حقوقی و مطالب مربوط به آن به شما ارائه دهیم پس تا انتهای مطلب در مجله حقوقی برترین وکیل همراه باشید.

مشاوره حقوقی چیست؟

همان طور که می دانید عموم جامعه دانش حقوقی لازم در مواجهه با مشکلات را ندارند و از این رو، در صورت بروز هر گونه اختلاف در مسائلی نظیر تصادف، خرید و فروش ملک، تاسیس یک شرکت، تنظیم شکواییه و … ناچار هستند اطلاعات دقیقی را به عنوان مشاوره از فردی که به قوانین رسمی آگاه است، دریافت نماید. در واقع طبق قانون تنها وکلا می توانند به متقاضیان مشاوره حقوقی ارائه دهند.

مشاوره حقوقی به فرد این امکان را می دهد تا با دانش بیشتری بتواند به حل و فصل مشکلات پیش آمده بپردازد و از بروز خسارات احتمالی جلوگیری به عمل بیاورد تا در آینده از عواقب ناگوار یک رفتار غلط در امان باشد. در اصل با استفاده از مشاوره حقوقی می توان در چهارچوب قانون قدم برداشت و از هر گونه تصمیم غلط و احساسی در امان ماند. تنها در این صورت است که فرد می تواند کمترین اصطکاک را با قانون داشته باشد و در نهایت به پیروزی در دعاوی مختلف امیدوار باشد.

یک وکیل سال های زیادی از عمر خود را صرف تحصیل در رشته حقوق کرده است و توانسته اطلاعات جامعی درباره قوانین و مقررات رسمی و حقوقی کسب نماید. از سوی دیگر او با قبول وکالت پرونده های مختلف توانسته دانش خود را در حد بالایی نگه دارد. علاوه بر این یک وکیل دارای مهارت های بالایی در فن بیان و قدرت نفوذ کلام است که تمامی این ها باعث می شود تا او بتواند دغدغه های مراجعه کننده را بشناسد و بر اساس آن ها بهترین راهکار را در قالب مشاوره حقوقی ارائه کند.

مشاوره حقوقی چیست؟

مشاوره حقوقی باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟

همان طور که در بالا نیز به آن اشاره کردیم برای ارائه یک مشاوره حقوقی مطلوب لازم است تحصیلات دانشگاهی در زمینه حقوق داشته باشیم تا بتوانیم با اطلاع از قوانین و مقررات نکاتی را در قالب مشاوره به فرد مراجعه کننده ارائه داده تا برای او موثر واقع شده و بتواند او را در دستیابی به موفقیت یاری نماید. او قادر است در قوانین کنکاش کند تا در نهایت بتواند با یافتن ماده ای قانونی، یک مجموعه را در مشکلی که برایش ایجاد شده کمک کند و مشاوره لازم را به او ارائه نماید.

در مشاوره حقوقی لازم است در ابتدا تمامی جوانب یک مشکل سنجیده شود. در واقع مشاوره حقوقی به گونه ای ارائه می شود که برای حل مشکل، منجر به ایجاد مشکلات جدید نگردد. از سوی دیگر همه جانبه بودن یک مشاوره حقوقی امکانی را فراهم می کند که در آن به تمامی مسائل مربوط توجه شده باشد و به یکباره مشکلات را حل نماید. در واقع نباید اقدام یک فرد برای مشکل باعث ایجاد اختلافات جدیدی شود.

یک مشاوره حقوقی موفق همواره راهکاری را ارائه می دهد در آن میزان دقت در بالاترین اندازه خود باشد. از سوی دیگر راهکار ارائه شده در مشاوره حقوقی باید به گونه ای باشد که سرعت انجام امور را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. یک وکیل با قوانین و مقررات آشنایی کامل دارد و می داند در صورت بهره مندی از مواد قانونی می توان امورات را در زمان پایینی به سرانجام رساند و در نهایت به کسب موفقیت نیز نزدیک تر شد.

در مشاوره حقوقی لازم است حقوقدان همواره راهکاری را ارائه دهد که قابل اجرا باشد. اینکه یک وکیل راهکاری را روی کاغذ ارائه دهد که هیچ گونه تضمینی برای انجام آن وجود ندارد، بی ارزش است. از سوی دیگر لازم است وکیل فرد را از خطرات احتمالی که او را در پرونده تهدید می کند آگاه سازد تا او بتواند با آگاهی بیشتری برای حل و فصل اختلافات خود قدم بردارد و به گونه ای رفتار نماید که از خسارات احتمالی در پناه باشد.

ویژگی مشاوره حقوقی

در مشاوره حقوقی باید به چه نکاتی توجه داشت؟

دقت داشته باشید که وکیل باید ارتباط نزدیکی با موکل خود داشته باشد و از دغدغه های او درباره پرونده مطلع شود. همچنین موکل باید امکانی را فراهم نماید تا موکل بتواند با خیالی آسوده مهم ترین خواسته های خود از پرونده را مطرح نماید. ارتباط نزدیک با موکل باعث می شود تا وکیل از جوانب ناپیدای پرونده اطلاع کسب کرده و راهکار درستی را به عنوان مشاوره حقوقی به موکل ارائه دهد که راهگشا باشد. البته در برقرار ارتباط نزدیک با مراجعه کننده لازم است اصول حرفه ای رعایت شود.

معمولا مسائل حقوقی از پیچیدگی های فنی خاص خود برخوردار هستند. عموم جامعه از فهم مواد قانونی و کاربرد هر یک از آن ها بی بهره هستند؛ زیرا این گونه به نظر می رسد که در فهم مباحث حقوقی لازم است فرد تحصیلات بالایی در زمینه های مربوط داشته باشد. وکیل در قالب مشاوره حقوقی باید تا آن جایی که می تواند مباحث حقوقی را ساده سازی کند و به تشریح آن مسائل برای مراجعه کننده بپردازد. تنها در این صورت است که مشاوره حقوقی موثر واقع خواهد شد و امید به کسب پیروزی می رود.

اگر قدمی در خیابان های شهرهای مختلف بزنیم با دفاتر و موسسات حقوقی بسیاری رو به رو می شویم که هر یک از آن ها می توانند با اعطای مشاوره حقوقی ما را در رسیدن به اهدافمان یاری کنند؛ اما لازم است برای کسب نتایج مطلوب، دنبال مطلوب ترین گزینه ها باشیم. از این رو، لازم است مشاوره حقوقی را از فردی دریافت نماییم که سابقه بالایی در رسیدگی به پرونده های مختلف داشته باشد و با فضای کار تا حد زیادی آشنا باشد. تجربه یک وکیل در این زمینه می تواند برگ برنده ای به حساب بیاید.

در چه زمینه هایی می توان مشاوره حقوقی دریافت کرد؟

برای رسیدگی به دعاوی مختلف لازم است دانش جامعی در زمینه حقوق به همراه داشته باشیم. در صورت عدم آگاهی از قوانین و مقررات ممکن است حق و حقوق ما در دعاوی مختلف ضایع شود و عواقب ناگواری به ما تحمیل شود. از این رو، لازم است در تمامی دعاوی به یک وکیل مراجعه کرده و از او مشاوره حقوقی دریافت نماییم. تجربه یک وکیل می تواند ما را در یافتن مسیر درست یاری کرده و از گرفتن تصمیمات احساسی توسط موکل جلوگیری به عمل آورد.

قوانین و مقررات گستردگی زیادی دارند. گاهی حوادثی رخ می دهد که برای حل و فصل آن ها ناچار هستیم ابتدا از حقوق خود آشنایی داشته باشیم. اطلاع از حقوق شخصی تنها با مطلع بودن از قوانین امکان پذیر است. همه ما در موضوعات مختلفی نظیر اجاره ملک، امضای سند، تنظیم قرارداد، طلاق، حق حضانت فرزندان، سرقت، ضرب و جرح، خرید خودرو و… نیازمند دانش حقوقی هستیم. در صورتی که از این قوانین بی اطلاع باشیم لازم است برای احقاق حقوق خود به وکیل مراجعه کرده از او مشاوره حقوقی دریافت نماییم.

زمینه های مشاوره حقوقی

تفاوت وکالت با مشاوره حقوقی در چیست؟

دقت داشته باشید که وکیل با امضای قراردادی به صورت رسمی وکالت پرونده موکل را بر عهده گرفته و وظیفه رسیدگی به آن در محاکم قضایی و اداری را بر عهده دارد. در واقع لازم است وکیل اقداماتی را انجام دهد که در آن حقوق موکل حفظ شود. او در دادگاه حضور پیدا می کند و روند رسیدگی به پرونده را با توانمندی خاص خود طی می نماید. او از روال کار حقوقی آگاه است و می تواند با حضوری موثر در ادارات و دادگاه ها هر آن کاری که لازم است انجام شود را به سرانجام می رساند.

در مشاوره حقوقی شما به دفتر یک وکیل مجرب و توانمند رجوع می کنید و ابتدا اطلاعات کاملی در خصوص پرونده در اختیار او قرار می دهید. وکیل نیز پس از کسب اطلاع از تمامی جوانب پرونده سعی می کند پاسخ درستی را در قالب مشاوره به مراجعه کننده ارائه دهد. در واقع او هیچ قراردادی با موکل خود به امضا نمی رساند و وظیفه ای در خصوص انجام امورات حقوقی متقاضی در دادگاه ندارد. او تنها راهکاری را به مراجعین ارائه می دهد که با استفاده از آن گره های حقوقی باز می شود.

در مشاوره حقوقی آنلاین باید به چه موضوعاتی توجه داشت؟

با رشد علم و توسعه شبکه های اجتماعی، امروزه وکلای زیادی هستند که در فضای اینترنت آماده اعطای مشاوره حقوقی به شما هستند. لازم است در زمان دریافت مشاوره حقوقی به این نکته توجه ویژه ای داشته باشیم که سن و جنسیت مشاور حقوقی هیچ تاثیری در در کیفیت پاسخ دادن به سوالات شما ندارد. از این رو، نباید هرگز تنها به دلیل مرد بودن یا زن بودن یک وکیل او را برای مشاوره انتخاب نمود. می بایست در انتخاب وکیل مناسب برای مشاوره حقوقی معیارهای دیگری در اختیار داشت.

در کسب مشاوره حقوقی آنلاین هرگز نباید فریب تبلیغات پر رنگ و لعاب را بخورید. لازم است پیش از انتخاب حقوقدان مورد نظر برای مشاوره آنلاین، اطلاعات خود در خصوص او را تکمیل کنید. برای مثال لازم است میزان رضایت مندی مراجعین و سوابق او را مد نظر قرار دهید و بر اساس آن وکیل مورد نظر را انتخاب نمایید. از این رو لازم است در ابتدا به دنبال انتخاب وکلای پایه یک دادگستری باشید؛ زیرا آگاهی این وکلا از قانون بیشتر بوده و توانمندی آن ها در اعطای مشاوره حقوقی بیشتر است.

لازم است پیش از دریافت مشاوره حقوقی آنلاین تحقیقات کاملی در خصوص تخصص وکیل و مشاور مورد نظر انجام دهید. برای این کار ابتدا موضوع مشکل پیش آمده را مد نظر قرار دهید و بر اساس آن به دنبال وکیل متخصص باشید. وکلای متخصص به دلیل خبره بودن در موضوع مربوطه می توانند راهکارهای کارآمدتری را به مراجعه کنندگان خود ارائه کنند. در واقع هر چه تخصص یک وکیل در موضوع مورد نظر بیشتر باشد، احتمال جواب گرفتن شما از مشاوره حقوقی نیز بالاتر خواهد رفت.

در مشاوره حقوقی آنلاین برخلاف زمانی که به صورت حضوری به وکیل مراجعه کرده و از او مشورت دریافت می کنید، گاهی فهم بعضی از مسائل قدری سخت و دشوار به نظر می رسد. در صورتی که نمی توانید خواسته ها و دغدغه های خود در خصوص چالش های ایجاد شده را به درستی در فضای مجازی با وکیل مورد نظرتان مطرح نمایید، لازم است از روش های دیگری برای طرح نمودن سوالات و کسب اطلاع از موضوعات مربوطه استفاده کنید. همواره مشاوره حقوقی حضوری کارآمدتر است.

مشاوره حقوقی آنلاین

مشاوره حقوقی در دعاوی خانواده

امروزه دعاوی خانواده حجم زیادی از پرونده های موجود در دادگاه ها را به خود اختصاص داده اند. گذشته از این افراد زیادی در این زمینه به مشکل می خورند که برای کسب اطلاع ناگزیر هستند از یک فرد مطلع کسب تکلیف نمایند. امروزه افراد زیادی با مسائلی نظیر طلاق، نفقه، مهریه، اجرت المثل، حق حضانت فرزندان، نشوز و تمکین دست و پنجه نرم می کنند. دقت داشته باشید که این دعاوی از جزئیات خاص خود برخوردار هستند و تنها یک حقوقدان می تواند در این زمینه مشاوره حقوقی ارائه دهد.

مشاوره حقوقی در دعاوی طلاق

زوجین برای جدایی لازم است یک روند قانونی با عنوان طلاق را طی نمایند. در هنگام ازدواج حقوقی برای زوجین در نظر گرفته می شود که لازم است در هنگام طلاق به این تعهدات عمل شود. بسته به اینکه طلاق از طرف مرد، توافقی یا از طرف زن باشد، افراد با مسائل خاصی دست به گریبان هستند و دنبال راهکار مناسبی برای حل مشکل می گردند. یک مشاور حقوقی موفق از پیچیدگی های دعاوی طلاق مطلع است و می تواند مراجعه کنندگان در این زمینه را ملزم به رعایت اصول قانونی نماید.

در هنگام طلاق مسائلی نظیر مهریه، نفقه و حق حضانت فرزندان همواره چالش برانگیز می شوند. مهریه در اصل نوعی تعهد مالی از سوی مرد به زن است؛ اما بارها دیده شده است که افراد جامعه اطلاع کاملی در خصوص مواد قانونی مربوط به آن ندارند. همین عدم آگاهی ممکن است باعث ضایع شدن حقوق شخص شود. می توان با مراجعه به یک وکیل مجرب و کاربلد، زمینه را برای دریافت مشاوره حقوقی و کسب اطلاعات جامع فراهم کرد تا چالش های مطرح شده در این زمینه به حداقل برسد.

مشاوره حقوقی در دعاوی ملکی

گاهی ممکن است در هنگام خرید و فروش املاک، انتقال سند و یا اجاره ملک مورد نظر مشکلاتی برای فرد ایجاد شود. عدم آگاهی از قوانین حاکم بر ملک و املاک ممکن است فرد را از رسیدن به حقوق مادی خود باز دارد و زمینه را برای وقوع عواقب ناگوار هموار سازد. یک وکیل ملکی از قوانین و مقررات آگاهی کامل دارد و می تواند با ارائه مشاوره حقوقی از حقوق شما دفاع نموده و توصیه هایی را انجام دهد که در حل و فصل اختلافات موثر باشد.

فروش سرقفلی، فروش مال غیر، تصرف عدوانی، تصرف عدوانی ملک ورثه ای، مزاحمت ملکی، اثبات مالکیت زمین، تغییر کاربری زمین کشاورزی به مسکونی و… جزو مهم ترین دعاوی مطرح شده در زمینه ملک و املاک هستند. پیچیدگی بالای این دعاوی باعث شده است تا رسیدگی به امور مربوط به آن ها تنها از عهده یک حقوقدان ماهر برآید. فقط در این صورت است که می توان قدم مثبتی برای حل مشکلات برداشت و با مشاوره حقوقی راه را برای گرفتن حق و حقوق هموار کرد.

مشاوره حقوقی در دعاوی ملکی

مشاوره حقوقی در دعاوی کیفری

دعاوی کیفری در واقع جرو آن دسته از دعاوی مطرح شده در دادگاه هستند که در آن ها رفتار متشاکی با نوعی وقوع جرم همراه بوده است. در واقع در دعاوی کیفری میزانی از مجازات برای فرد متخلف در نظر گرفته می شود. از این رو می توان گفت که دعاوی کیفری در مقایسه با سایر دعاوی مطرح شده در محاکم قضایی از پیچیدگی های بیشتری همراه هستند. هر گونه عدم اطلاع از قوانین در دعاوی کیفری می تواند عواقبی به بزرگی مجازات به همراه داشته باشد.

لازم است برای حضوری موفق در دادگاه و دفاع از حقوق خود در دعاوی کیفری ابتدا اطلاعات خود در این زمینه را با مشاوره حقوقی افزایش دهیم و سپس تمام توانمندی خود را به کار ببندیم تا به کمک مشورت های وکیل بهترین راه را در پیش بگیریم تا دچار خساسارت احتمالی نشویم. معمولا مشاوره حقوقی در دعاوی کیفری لازم است دقیق و به دور از امور سطحی و احساسی ارائه شود تا نتیجه بخش بودن آن به اثبات برسد.

کلام آخر

در این مطلب سعی کردیم ابتدا تعریف دقیقی از مشاوره حقوقی ارائه دهیم تا شما با چند و چون آن کاملا آشنا شوید. سپس با تشریح مهم ترین ویژگی های یک مشاوره حقوقی مطلوب، نکاتی را در خصوص آن به شما ارائه نمودیم. در ادامه به بررسی برخی موضوعات مربوط به مشاوره حقوقی آنلاین پرداختیم و در پایان لزوم دریافت مشاوره حقوقی در دعاوی مختلفی نظیر خانواده، طلاق، ملکی و کیفری را به مخاطبان گوشزد نمودیم. اکنون از شما دعوت می کنیم که اگر تجربه یا نظری در این خصوص دارید، آن را در قسمت دیدگاه با سایر مخاطبان سایت برترین وکیل به اشتراک بگذارید.

5/5 - (2 امتیاز)

فردین ساریخانی

نویسنده و ویراستار متون ادبی، حقوقی/روزنامه نگار/عاشق کتاب، هنر، سفر و فیلم کلاسیک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + یازده =

دکمه بازگشت به بالا