10 تا از بهترین وکیل ایران ⚖️【سال1402】
مطمئنا در طول زندگی برای مان پیش آمده که در مسائل حقوقی نیاز به مشاوره با وکیل داشته باشیم، وکیلی که برای حل مشکل ما راه حل های مناسبی پیشنهاد بدهد. در سراسر ایران وکلای متعددی فعالیت می کنند که در نوبه خود بهترین هستند، در این بین انتخاب از میان آن ها سخت می شود. در این مطلب سعی داریم وکلای سراسر ایران را معرفی کنیم که در درستکاری، صداقت و ارائه خدمات حرفه ای، از بهترین ها هستند. برای اطلاعات بیشتر در مورد بهترین وکیل ایران در سایت برترین وکیل همراه ما باشید.
مطلب پیشنهادی: بهترین وکیل تهران
انواع وکیل از نظر مراجع پیگیری و درجه اعتبار و صلاحیت
وکلا انواع مختلفی دارند یعنی از لحاظ درجه اعتبار و صلاحیت رسیدگی، از لحاظ اختیار موکل، مجوز وکالت، درجه اعتبار و رسمیت، مراجع پیگیری، درجه اعتبار و صلاحیت و … تفاوت هایی دارند، ما در این بخش به توضیح دو مورد از آن می پردازیم.
انواع وکیل از لحاظ مراجع پیگیری
وکیل دادگستری و وکیل مدنی: وکیل دادگستری فردی است که در حوزه حقوق تحصیل کرده و موفق به دریافت پروانه وکالت دادگستری شده، پس می تواند برای انجام پرونده های دعاوی و مراجعه به مراجع قضایی وکالت نماید. اما وکیل مدنی فردی است که عهده دار انجام امور اداری و حقوقی موکل خود می شود مانند وکالت در طلاق، خرید و فروش خانه، فسخ اجاره و مراجعه به ادارات و … . معمولا اموری که وکیل مدنی می تواند انجام دهد محدود است و این قرارداد وکالت در دفاتر رسمی انجام می شود.
انواع وکیل از لحاظ درجه اعتبار و صلاحیت
وکیل پایه یک دادگستری و کارآموز وکالت دادگستری: بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران، دوره های لازم را سپری کرده و صلاحیت های لازم را داشته و موفق به دریافت پروانه پایه یک دادگستری شده بنابراین می تواند در تمامی پرونده های موکلین خود شرکت کند.
اما کارآموز وکالت یا وکیل پایه دو فردی است که در حال گذراندن دوره کارآموزی نزد وکیل سرپرست است و در صورتی که صلاحیت علمی و عملی کافی را داشته باشد و در آزمون اختبار قبول شود موفق به دریافت پروانه وکالت پایه یک دادگستری می شود. بنابراین زمانی که به بهترین وکیل ایران مراجعه می کنید حتما مطمئن شوید که پروانه وکالت پایه یک داشته باشد تا بتواند به پرونده شما به درستی رسیدگی کند و درصد موفقیت را در دادگاه بالا ببرد.
بهترین وکیل ایران چه کسی است؟
آشنایی با بهترین وکیل های ایران باعث می شود تا درست انتخاب کنیم. اگر شناخت کاملی از بهترین وکلای پایه یک دادگستری داشته باشیم، فرد مناسبی را برای رسیدگی به پرونده های ملکی، کیفری، خانواده، ثبتی و … انتخاب می کنیم تا به این ترتیب میزان موفقیت ما در دادگاه بالاتر رود.
برخی از مهم ترین ویژگی های یک وکیل خوب در جدول زیر لیست شده است:
🥇 سطح وکیل | وکیل پایه یک دادگستری |
⚖️ مهارت و تخصص | ملکی، کیفری، خانواده، ثبتی، حقوقی |
📝 ارائه خدمات حقوقی | وکالت و مشاوره حقوقی |
💰 هزینه وکیل | طبق وسعت کار تعیین میشود |
✅ درصد موفقیت | %90 موفقیت پرونده ها |
در ادامه مقاله سعی کرده ایم 10 تا از بهترین وکلای ایران را معرفی کنیم. در مجله حقوقی برترین وکیل همراه ما باشید:
دکتر امین گلریز
آقای دکتر امین گلریز، یکی از بهترین وکلای شهر تهران می باشند. نامبرده فارغالتحصیل رتبهی یک دکتری بوده و در سوابق خود عضویت در هیئت علمی دانشگاه، سابقهی قضاوت، رتبه دوم کارآموزی قضاوت تهران، نگارش کاملترین شرح قانون مجازات اسلامی در 4 جلد را دارا هستند. همچنین نگارش چندین مقالهی علمی – پژوهشی و وکالت در پروندههای مهم از دیگر افتخارات ایشان است.
جهت اعطای وکالت و انجام مشاوره با ایشان میتوانید با تعیین وقت قبلی با شماره های زیر تماس بگیرید:
شماره تماس: 09120899917
شماره تماس دفتر: 22732919-021
آدرس دفتر دکتر امین گلریز: تهران، میدان تجریش، خیابان ملکی، نبش بنبست یکم، پلاک ۲، طبقه ۲
گودرز افتخار جهرمی
آقای گودرز افتخار جهرمی وکیل پایه یک دادگستری، دارای مدرک دکتری تخصصی حقوق و اقتصاد کشورهای اسلامی و موفق به دریافت مدرک دکتری دولتی حقوق خصوصی از دانشکده حقوق پاریس شده اند. ایشان عضو اسبق هیئت علمی مرکز، عضو اسبق انجمن حقوق قضا، عضو اسبق انجمن بین الملل، عضو سابق کانون وکلای دادگستری مرکز، مدیر گروه رشته حقوق خصوصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران و 32 سال متوالی رئیس دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی بوده اند. این ها فقط جزء کوچکی از سوابق درخشان آقای گودرز افتخار جهرمی بود که برای شما توضیح دادیم.
دکتر محمد تقی زاده
دکتر محمد تقی زاده، وكيل پايه يك دادگستری و مشاور حقوقی در شهر تهران، عضو کانون وکلای دادگستری مرکز و از بهترین، موفق ترین و با تجربه ترین وکلای ایران و فارغ التحصیل از دانشگاه دولتی علامه طباطبایی تهران می باشند.
صبر، حسن سابقه، صداقت، پاسخگویی، دقت نظر در اظهارات مراجعین و ارائه راه حل مطلوب و پیگیری مجدانه در پروندههای وکالتی سبب گردیده تا ایشان در زمره وکلای خوشنام کشور قرار گیرند. در کارنامه شغلی دکتر محمد تقی زاده، سابقه وکالت در پرونده های کلان و جنجالی مشاهده می گردد. ایشان مقالات علمی و پژوهشی و ارائه مقاله در همایش های ملی و کشوری را در رزومه خویش دارند.
جالب آنکه اعضای خانواده دکتر محمد تقی زاده نیز حقوقدان بوده و برادر و پدر ایشان نیز از وکلای خوشنام پایه یک دادگستری می باشند. پدر دکتر محمد تقی زاده فارغ التحصیل رشته حقوق از دانشگاه ملی ایران (شهید بهشتی) پیش از انقلاب می باشد و بیش از ۵۰ سال سابقه کار حقوقی دارد.
در صورت نیاز هموطنان در اقصی نقاط ایران به تنظیم هر گونه دادخواست، شکواییه، لایحه و قرارداد و … آقای دکتر محمد تقی زاده پس از مشاوره تلفنی و شنیدن اظهارات شما و بررسی مدارک از طریق ایمیل یا پیام رسان های مجازی، بر اساس خواست شما نسبت به تنظیم و ارسال متون مورد نیاز شما اقدام می نماید.
جهت پذیرش وکالت یا انجام مشاوره تلفنی یا حضوری با دکتر محمد تقی زاده میتوانید با شمارههای زیر تماس برقرار نمایید:
تلفن همراه جهت اخذ مشاوره تلفنی: 09121722464
شماره تلفن دفتر جهت اخذ وقت مشاوره حضوری: 02186127228 – 02186129690
آدرس دفتر: تهران، بلوار اصلی سعادت آباد، نبش خیابان 32، پلاک116، ساختمان خانه سبز، طبقه دوم، واحد4
سید محمود علیزاده طباطبایی
آقای دکتر علیزاده طباطبایی وکیل پایه یک دادگستری، عضو هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران بوده اند. ایشان وکالت پرونده سید محمد خاتمی پنجمین رئیس جمهور ایران و وکیل رضا مصطفوی طباطبایی در پرونده دکل نفتی و وکالت دعاوی تعدادی از خانواده های جانباختگان هواپیمای اوکراینی را بر عهده داشته اند.
از دیگر پرونده هایی که توسط ایشان پیگیری شده است، وکالت پرونده آقای میرحسین موسوی، سعید لیلاز، کامبیز نوروزی، محمد عطریانفر و شاپور کاظمی بوده که ایشان برعهده داشتند.
آدرس دفتر: تهران، خیابان اوین، خیابان شهید کچویی، پلاک 131
شماره تماس: 09121839049
امیرحسین آبادی
آقای دکتر امیرحسین آبادی وکیل پایه یک دادگستری، حقوقدان، دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق قضایی و کارشناس ارشد حقوق خصوصی از دانشگاه تهران می باشند. همچنین ایشان موفق به دریافت مدرک دکتری حقوق خصوصی از دانشگاه مونتسکیو فرانسه شده اند. از طرف دیگر به مدت 20 سال عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی بوده اند.
قاضی بازنشسته دادگستری، رئیس اسبق کانون وکلای دادگستری مرکز، وکیل مدافع چندین پرونده شخصیت های سیاسی ایران، استاد فعلی و یکی از اعضای سابق هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی بوده اند. از دیگر سوابق درخشان آقای آبادی می توانیم به سه دوره عضویت ایشان در هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز اشاره کنیم. تا به الان از آقای آبادی 8 مقاله در مجلات معتبر ایرانی به چاپ رسیده است.
آدرس دفتر: تهران، خیابان دکتر شریعتی، بالاتر از استاد مطهری، کوچه شکر آبی، پلاک 10
شماره تماس: 09121304866
بهشید ارفع نیا
خانم دکتر بهشید ارفع نیا وکیل پایه یک دادگستری و متولد شهر تهران هستند. ایشان بعد از دریافت مدرک کارشناسی از دانشگاه تهران، به کشور پاریس رفتند تا تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد بگذرانند و موفق شدند مدرک دکتری خود را از همین کشور دریافت کنند. سپس به ایران بازگشتند تا به تدریس حقوق بین الملل خصوصی بپردازند و پس از دریافت پروانه وکالت، این حرفه را آغاز کردند.
خانم دکتر ارفع نیا در حال حاضر عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه آزاد تهران مرکزی هستند. چندین تقدیرنامه و لوح سپاس از دانشگاه علامه طباطبایی، شهید بهشتی، مفید، مرکز داوری منطقه ای تهران، انجمن سلامت خانواده ایران و … به دست آورده اند. از سوابق کاری ایشان می توان به مواردی همچون استادیار و دانشیار دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی، ریاست دروس دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی تهران، نماینده تام الااختیار دانشکده در شورای کتاب شهید بهشتی تهران بوده اند. این ها فقط جزئی از سوابق بسیار خانم دکتر ارفع نیا بود.
آدرس دفتر: تهران، خیابان ملاصدرا، ابتدای خیابان شیخ بهایی، خیابان عرفی شیرازی، پلاک 5، واحد 7
شماره تماس: 09121016973
جلیل مالکی
آقای جلیل مالکی وکیل پایه یک دادگستری، رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز و استاد دانشگاه می باشند. ایشان سه دوره عضو هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز بوده اند. از دیگر سوابق کاری ایشان می توان به دبیر کمیسیون حقوق ورزشی کمیته ملی المپیک اسلامی ایران، عضو موسس انجمن علمی حقوقی ورزش کشور و ریاست کمیته حقوق زیست فناوری انجمن علمی فوق پزشکی ایران اشاره نمود که بر عهده داشتند.
آدرس دفتر: تهران، سهروردی شمالی، روبروی پمپ بنزین، پلاک 311، واحد 4
شماره تماس: 09121262817
دکتر احمد قنبرپور
آقای دکتر احمد قنبرپور وکیل پایه یک دادگستری و دارای بیش از 20 سال سابقه در حرفه وکالت هستند. ایشان مدرک دکتری حقوق کیفری و جرم شناسی را از دانشگاه تهران به دست آورده اند و مسلط به زبان انگلیسی هستند. از سوابق درخشان آقای دکتر قنبرپور می توانیم به مشاوره حقوقی به نهادها و شرکت های معتبر عمومی و خصوصی مانند شرکت نورترن تراست، شرکت نفتی توتال فرانسه، دی وان میلانو، موگلر، گروه صنعتی گلرنگ، تیری موگلر و … اشاره کنیم که عهده دار بوده اند.
عضویت در کمیسیون آموزش و داوری کانون وکلای دادگستری مرکز، عضویت در انجمن ایرانی حقوق بین الملل کیفری از دیگر سوابق کاری آقای قنبرپور است. همچنین ایشان عضو پیوسته انجمن ایرانی حقوق و جزا، حقوق شناسی ایران، عضو در نهاد شورایاری شهر تهران و عضو در کمیسیون حقوق شهروندی شورای شهر تهران بوده اند.
آدرس دفتر: تهران، خیابان دکتر فاطمی، ابتدای خیابان رهی معیری، پلاک 10، واحدهای 9 و 10
شماره تماس: 02188983460
عبدالله شمس
آقای دکتر عبدالله شمس وکیل پایه یک دادگستری، حقوقدان و نویسنده کتاب های مرجع دانشگاهی و منبع اصلی آزمون وکالت در درس آیین دادرسی مدنی و همچنین استاد مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری گروه حقوق دانشگاه شهید بهشتی بوده اند. ایشان تحصیلات خود را در کشور فرانسه به اتمام رساندند و موفق به دریافت مدرک دکتری شدند.
از آثار آقای شمس می توان به قانون آیین دادرسی مدنی، قانون اجرای احکام مدنی و مقررات مرتبط با آن، ادله اثبات دعوا حقوق ماهوی و شکلی، قانون شوراهای حل اختلاف، قانون مدنی و قانون مسئولیت مدنی، قانون اساسی از فرمان مشروطیت تا امروز و … اشاره نمود.
آدرس دفتر: تهران، ضلع جنوب پل سید خندان، خیابان میر مطهری، پلاک 26، طبقه سوم، واحد 12
شماره تماس: 09121309091
تعداد وکیل در دعاوی حقوقی و کیفری
افراد در تمام دعاوی حق داشتن بهترین وکیل ایران را دارند و هیچ دادگاهی اجازه رسیدگی به دعاوی را ندارد مگر اینکه شخص یا اشخاص ذینفع یا وکیل یا نماینده قانونی و یا قائم مقام رسیدگی به دعوا را برابر قانون درخواست کرده باشند. بنابراین در تمام امور حقوقی و مستند بر ماده 31 قانون آیین دادرسی مدنی، طرفین دعوا می توانند حداکثر دو وکیل داشته باشند.
در امور کیفری: هر یک از طرفین دعوا در محاکم کیفری 2 می توانند 2 وکیل انتخاب کنند اما در محاکم کیفری یک طبق ماده 385 قانون آیین دادرسی، هر یک از طرفین حداکثر می توانند 3 وکیل انتخاب کنند.
در دادسرا: متهمان در مرحله تحقیقات مقدماتی فقط می توانند یک وکیل انتخاب کنند مگر این که حکم تبصره ماده 346 قانون آیین دادرسی کیفری را به شاکی در مرحله تحقیقات مقدماتی تسری دهیم، این قانون می گوید در غیر جرائم موضوع صلاحیت دادگاه کیفری یک، طرفین دعوا حداکثر می توانند دو وکیل انتخاب کنند.
محاکم تجدید نظر: محدودیتی برای انتخاب وکیل در محاکم تجدید نظر استان و دیوان عالی کشور پیش بینی نشده است.
کلام آخر
سپاس گزارم که تا این بخش مقاله بهترین وکیل ایران همراه ما بودید. برای آشنایی شما با وکلای سراسر کشور، آن ها را معرفی کردیم و توضیحاتی در مورد انواع وکیل از لحاظ مراجع مختلف دادیم، همچنین در بخش انتهایی مقاله گفتیم که چه تعداد وکیل می توان در دعاوی کیفری و حقوقی داشت. امیدوارم این مطالب مورد استفاده تان قرار گرفته باشد اگر سوال، انتقاد و پیشنهادی دارید برای ما کامنت کنید.
بله بهترین وکیل ایران می تواند در جلسات دادگاه به جای موکل خود حضور داشته باشد، مگر در مواقعی که دادگاه متهم را شخصا به دادگاه احضار نماید.
بله طبق ماده 31 قانون آیین دادرسی مدنی، طرفین دعوا می توانند حداکثر 2 وکیل داشته باشند.
به طور کلی تهدید دیگران و ترساندن آن ها از انجام کاری و یا ترک کاری جرم محسوب شده و مجازات آن شلاق تا 74 ضربه و یا زندان از 2 ماه تا دو سال است.