کیفریوکلا

10 تا از بهترین وکیل کیفری در نیشابور ⚖️【سال1403】

مشاوره گرفتن از وکیلی مجرب و متخصص در حوزه امورات کیفری، یک امر حیاتی به حساب می آید و از این جهت نیز بسیاری از افراد به دنبال یافتن یک وکیل کیفری خوب در محل سکونت خود هستند. دعاوی کیفری به علت ماهیت جزایی، تاثیرات بسیار زیادی بر روی زندگی افراد به جای می‌ گذارند و آشنایی کامل با قوانین مربوط با مسئله درگیر شده، از اهمیت زیادی برخوردار است. تخصصی شدن امورات حقوقی موجب شده تا یک وکیل کیفری خوب، دایره فعالیت خود را به دعاوی کیفری محدود کند و به شکل تخصصی در دعاوی جزایی و جنایی وکالت و مشاوره دهد. در ادامه به ارائه یک سری مطالب درباره بهترین وکیل کیفری در نیشابور می پردازیم و خواهشمندم تا پایان مقاله در وبسایت برترین وکیل همراه ما باشید.

بهترین وکیل کیفری در نیشابور کیست؟

بهترین وکیل کیفری در نیشابور کیست؟

با توجه به این مسئله که دفاع از خود در دادگاه و اثبات دعوا، کاری بسیار پیچیده و دشوار است، توصیه می‌ شود رسیدگی به پرونده کیفری را به دست بهترین وکیل کیفری در نیشابور بسپارید و خودتان بدون مهارت و تخصص، کارهای بیهوده‌ ای انجام ندهید. دقت داشته باشید اگر زمانی نتوانید به تنهایی از حق و حقوق‌ خود در دادگاه دفاع کنید، یعنی اتهام را پذیرفته‌ اید و در نتیجه به عنوان مجرم شناخته می شوید. با مجرم شدن هم بی شک حکمی شامل مجازات برایتان صادر می‌ گردد که شاید تأثیرات بسیار نامطلوبی بر زندگیتان به جای بگذارد. بهترین وکیل نیشابور درصدد آن است که خواسته موکل در این زمینه را اجرایی کند.

با توجه به موارد ذکر شده بهترین و مناسب ترین راه حل، داشتن وکیلی باتجربه و متخصص در حوزه دعاوی کیفری است. کسانی که از بهترین وکیل نیشابور برای حل پرونده های حقوقی خود کمک می‌ گیرند، در دادگاه خیال‌ شان راحت‌ تر است و از این طریق هم کمتر دچار استرس و اضطراب می‌ شوند. یک وکیل کیفری با جمع آوری مدارک و اسناد لازم، مطلوب ترین راهکار را انتخاب می‌ کند و در برابر موارد احتمالی که علیه‌ تان در دادگاه مطرح می‌ شود، بهترین دفاعیات را ارائه می کند. از این طریق هم نمی‌ گذارد حق‌ تان پایمال شود و خیلی سریع پرونده را به یک نتیجه درست می‌ رساند.

برخی از مهم ترین ویژگی های یک وکیل خوب در جدول زیر لیست شده است:

🥇 سطح وکیلوکیل پایه یک دادگستری
⚖️ مهارت و تخصصملکی، کیفری، خانواده، ثبتی، حقوقی
📝 ارائه خدمات حقوقیوکالت و مشاوره حقوقی
💰 هزینه وکیلطبق وسعت کار تعیین می‌شود
✅ درصد موفقیت%90 موفقیت پرونده ها

در ادامه مقاله قصد داریم به معرفی 10 تا از بهترین وکیل کیفری در نیشابور بپردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، ادامه مطلب را در سایت برترین وکیل دنبال کنید.

معرفی 10 تا از بهترین وکیل کیفری در نیشابور سال 1403!

دکتر امیر انتظاری

دکتر امیر انتظاری بهترین وکیل کیفری در نیشابور

آقای انتظاری وکیل پایه یک دادگستری در نیشابور می باشند. ایشان وکیل متخصص با سابقه بالا در زمینه های حقوقی، اسناد رسمی و تجاری، اعسار، تملک آپارتمان ها، شهرداری، خانواده هستند. تحصیلات آقای انتظاری کارشناسی حقوق، کارشناسی ارشد حقوق خصوص، دکتری خصوصی است.

از سوابق کاری و آموزشی آقای دکتر امیر انتظاری می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • استاد دانشگاه
  • پژوهشگر مجله علمی و پژوهشی
  • استاد دانشگاه جامع علمی و کاربردی
  • مولف کتب تخصصی حقوقی

شماره تماس: 09153529385
آدرس دفتر: نیشابور، میدان 15 خرداد، داخل کوچه ساختمان اداری ایران، پلاک 25، طبقه دوم، واحد 2

سمیرا رشیدآبادی

سمیرا رشیدآبادی

سرکار خانم سمیرا رشیدآبادی وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی در شهر نیشابور هستند. ایشان به عنوان یکی از موفق ترین وکلای این شهر به ویژه در حوزه دعاوی کیفری به حساب می آیند. خانم رشیدآبادی دارای رزومه درخشانی هستند و تا به امروز توانسته اند پرونده های حقوقی بسیار زیادی را با موفقیت به اتمام برسانند.

برخی از سوابق و حوزه های تخصصی:

  • بیش از 8 سال سابقه کار
  • اخذ پرونده های حقوقی مختلف
  • ارائه مشاوره های حقوقی به صورت حضوری و غیر حضوری
  • متخصص در حوزه دعاوی حقوقی، کیفری، ملکی، خانواده، ارث و میراث، موجر و مستاجر، اعسار، اجراییات، جرایم علیه اخلاق و عفت عمومی، قصاص و …

آدرس دفتر: نیشابور، خیابان فردوسی شمالی، مقابل بانک آینده، ساختمان یاس، طبقه اول

شماره تماس: 09155518258

بهزاد آزاد روح

بهزاد آزاد روح

جناب آقای بهزاد آزاد روح وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی در شهر نیشابور هستند. ایشان در طول سال ها فعالیت درخشان خود توانسته است از طریق پشتکار و توانایی خویش، مسلط بودن بر کلیه قوانین و همچنین ارائه مشاوره های آگاهانه به موکلین، به یکی از بهترین وکلای نیشابور تبدیل شود.

برخی از سوابق و حوزه های تخصصی ایشان:

  • دارای بیش از 10 سال سابقه کار
  • ارائه مشاوره های حقوقی به صورت حضوری و غیر حضوری
  • متخصص در حوزه دعاوی کیفری، دعاوی مالی و اقتصادی، دعاوی خانواده، حدود، قصاص، جرایم علیه اخلاق و عفت عمومی، عقود و معاملات، موجر و مستاجر، مطالبه خسارت، دعاوی ملکی و …

آدرس دفتر: نیشابور، خیابان ایستگاه شهید جعفری، روبروی شورای حل اختلاف، طبقه اول

شماره تماس: 09153514360

عفت جوریان

عفت جوریان

سرکار خانم عفت جوریان وکیل پایه یک دادگستری در شهر نیشابور است و سال های بسیار زیادی است که در این شهر به فعالیت های حقوقی مختلف مشغول می باشند. ایشان به عنوان یکی از بهترین وکلا در نیشابور توسط مردم انتخاب شده اند و خدمات حقوقی بسیار خوبی را به مردم در جهت رفع مشکلات حقوقی شان ارائه می دهد.

برخی از سوابق و حوزه های تخصصی:

  • بیش از 12 سال سابقه وکالت
  • دارای مدرک تحصیلی کارشناسی حقوق
  • دارای پروانه وکالت از سوی قوه قضاییه
  • اخذ پرونده های حقوقی مختلف، نوشتن اوراق قضایی و ارائه مشاوره های حضوری و غیر حضوری
  • متخصص در حوزه دعاوی ملکی، دعاوی کیفری، دعاوی خانواده، ارث و میراث، مواد مخدر، دیوان عدالت اداری، دیون، تحصیل مال از طریق نامشروع، ثبت و احوال، اسناد رسمی و تجاری، خیانت در امانت، ربا، فروش و انتقال مال غیر، سرقت و …

آدرس دفتر: نیشابور، خ راه آهن، مقابل شورای حل اختلاف، ساختمان اربابی، طبقه اول

شماره تماس: 09153520355

مجتبی ملانوروزی

مجتبی ملانوروزی

جناب آقای مجتبی ملانوروزی وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی در شهر نیشابور هستند. ایشان یکی دیگر از وکلای موفق و شناخته شده در این شهر به خصوص در حوزه دعاوی کیفری می باشند و دارای رزومه قابل قبولی در حوزه وکالت هستند.

برخی از سوابق و حوزه های تخصصی:

  • عضو کانون وکلای دادگستری
  • اخذ پرونده های حقوقی مختلف و تنظیم شکوائیه
  • ارائه مشاوره های حقوقی به صورت حضوری و غیر حضوری
  • متخصص در حوزه دعاوی کیفری، دعاوی حقوقی، دعاوی ملکی، دعاوی خانواده، استرداد جهیزیه، درخواست طلاق از سوی زن، طلاق توافقی و …

آدرس دفتر: نیشابور، خیابان 15 خرداد، بعد از 15 خرداد، ساختمان پارسه، طبقه دوم، واحد 203

شماره تماس: 09153519926

ندا سهراب زاده

ندا سهراب زاده

سرکار خانم ندا سهراب زاده وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی در شهر نیشابور هستند. ایشان به عنوان یکی از موفق ترین وکلای این شهر به ویژه در حوزه دعاوی کیفری به حساب می آیند. خانم ندا سهراب زاده دارای رزومه درخشانی هستند و تا به امروز توانسته اند پرونده های حقوقی بسیار زیادی را با موفقیت به اتمام برسانند.

برخی از سوابق و حوزه های تخصصی:

  • اخذ پرونده های حقوقی مختلف
  • ارائه مشاوره های حقوقی به صورت حضوری و غیر حضوری
  • متخصص در حوزه دعاوی مالی نظیر قراردادها، مناقصات، چک، داوری، اختلافات مالی، سفته، برات، فاکتور و …
  • متخصص در حوزه دعاوی حقوقی، کیفری، ملکی، خانواده، ارث و میراث، موجر و مستاجر، اعسار، اجراییات، جرایم علیه اخلاق و عفت عمومی، قصاص و …

آدرس دفتر: نیشابور، خیابان 15 خرداد، نبش 15 خرداد، هفت ساختمان پاسارگاد، طبقه 2، واحد 5

شماره تماس: 09378342264


مهم ترین وظایف یک وکیل کیفری خوب

بهترین وکیل کیفری در نیشابور مانند دیگر وکلا دارای یک‌ سری وظایف می باشد که از جمله مهم ترین وظایف آنها می‌ توان به دفاع از موکلین و حضور به موقع در دادگاه اشاره نمود. با توجه به این که شما فقط یک بار می‌ توانید دعوای کیفری خود را مطرح کنید، بسیار مهم است که توضیحات دقیقی بدهید و همچنین مدارک کاملی جهت دفاع از خود ارائه کنید. اکثر افرادی که دعوای کیفری را مطرح می‌ کنند اما از بهترین وکیل کیفری در مشهد کمک نمی‌ گیرند، حق‌ شان در دادگاه ضایع خواهد شد و مجبور می‌ شوند هزینه‌ های بسیار سنگینی را بابت دادرسی بپردازند.

به همین دلیل توصیه می‌ شود در صورتی که خواهان طرح یک دعوای کیفری هستید، حتما از بهترین وکیل کیفری نیشابور که به روند دادگاه‌های کیفری و قوانین مسلط است، راهنمایی بگیرید. حوزه مسائلی که دربرگیرنده پرونده های کیفری می باشند، بسیار گسترده هستند. ‌برخورد شخص قانون گذار با جرایم مربوط به پرونده‌ های کیفری، بسیار سختگیرانه‌ تر از دیگر جرایم است. در واقع یک وکیل خوب وظیفه دارد با کلام گویا، مدارک معتبر و شواهد قابل قبول از موکل خود در دادگاه طرفداری نماید و اجازه ندهد حق کسی ضایع شود.

دقت داشته باشید که بهترین وکیل کیفری در نیشابور باید از تجربه کاری مرتبط در زمینه حقوق کیفری برخوردار باشد و تمام قوانین مربوط به آن را هم بداند. با توجه به این که در جرایم کیفری خیلی امکان توافق میان طرفین وجود ندارد، بهتر است برای طرح شکوائیه جهت دعاوی کیفری در نیشابور حتما از یک وکیل کیفری باسابقه کمک بگیرید. برخی از انواع دعاوی کیفری عبارت است از:

جرایم علیه اموال: دعاوی کیفری با توجه به نوع جرمی که موضوع دعوا قرار می گیرد، دارای انواع متعددی می باشد. بعضی از آن ها مربوط به جرایم علیه اموال هستند، بدین صورت که شخصی تقاضای رسیدگی به آسیب و جرمی را می کند که علیه اموال و مالکیت او واقع شده است. مصداق بارز این دسته از جرایم کیفری، سرقت و کلاهبرداری می باشد.

جرایم علیه اشخاص: این گروه از جرایم، جرایمی هستند که موضوع و هدف آنها موجودیت یک شخص و اعضاء و بدن و تمامیت فیزیکی شخص می باشد. جرایمی که در این دسته بسیار بارز هستند، جرایمی می باشند که منجر به طرح دعوای کیفری، ایراد ضرب و جرح عمدی، سقط جنین، قتل و توهین می شوند.

چه تفاوتی میان دعاوی کیفری و حقوقی وجود دارد؟

چه تفاوتی میان دعاوی کیفری و حقوقی وجود دارد؟

دعاوی کیفری، دعوایی هستند که بر اساس وقوع یک جرم اتفاق می‌افتند و وظیفه رسیدگی به آن بر عهده دادسرا و دادگستری است. این گونه دعاوی انواع مختلفی دارند که پیش از طرح در دادگاه در دادسرا رسیدگی  شده و سپس در دادگاه خصوصی رای صادر می‌ شود. دعاوی کیفری از اهمیت بسیار زیادی برخوردارند، چرا که به وضع عمومی جامعه مربوط می‌ شوند و اگر پیگیری درستی صورت نگیرد، ممکن است جرم و جنایات بیشتری رخ دهد. برخی از تفاوت های دعاوی کیفری و حقوقی به شرح موارد زیر است که عبارتند از:

  • هزینه‌های دادرسی دو دعوا کاملا متفاوت است.
  • دعاوی کیفری مربوط به افعالی است که دادگاه برای آن مجازات تعیین شده است و از بهترین وکیل کیفری در نیشابور کمک گرفته می شود، اما در دعاوی حقوقی، مجازاتی برای فرد تعیین نمی‌‌ شود و قانون، فرد را مجبور به انجام تکالیف خود می‌ کند.
  • دعاوی حقوقی باید در برگه‌ های مخصوص دادخواست انجام شود، اما امکان طرح دعاوی کیفری در کاغذهای معمولی وجود دارد.
  • طرح اولیه شکایت کیفری در دادسرا انجام و پس از تکمیل تحقیقات در دادگاه عمومی صورت می گیرد، اما دعاوی حقوقی در شورای حل اختلاف و دادگاه‌های حقوقی مطرح می‌ شوند.
  • در دعاوی کیفری، به شخص شکایت‌ کننده شاکی و به کسی که از او شکایت شده، مشتکی عنه و به موضوع دعوا اتهام گفته می‌شود. در دعاوی حقوقی شکایت‌کننده خواهان، طرف مقابل خوانده و موضوع دعوی خواسته خواهد بود.
  • در دعاوی کیفری با احضاریه متهم فراخوانده می‌ شود و در دعاوی حقوقی با اخطاریه، خوانده را دعوت می‌ کنند.
  • در دعاوی حقوقی، اگر خواهان رضایت دهد پرونده مختومه اعلام می‌گردد، اما در دعاوی کیفری، اگر جرم جنبه عمومی داشته باشد، با رضایت شاکی نیز پرونده متوقف نمی‌ شود.
چه تفاوتی میان دعاوی کیفری و حقوقی وجود دارد؟

کلام آخر

بسیار سپاس گزارم از شما همراهان گرامی که تا این قسمت از مقاله ما را همراهی کردید. امیدوارم در مقاله بهترین وکیل کیفری در نیشابور توانسته باشیم اطلاعات جامع و مفیدی را در اختیارتان قرار دهیم. لطفا نظرات و پیشنهادهای خود را برای ما کامنت کنید.

3/5 - (2 امتیاز)

مینا کریمی

مینا کریمی طراح و پشتیبان سایت با 2 سال سابقه فعالیت در حوزه محتوا نویسی و بازنویسی متون حقوقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − هفت =

دکمه بازگشت به بالا