حقوقیوکیل

10 تا از بهترین وکیل حقوقی در اراک ⚖️【سال1403】

گاهی مشکلات به حدی عمیق می شوند که حل کردن آن ها جز با ارجاع به محاکم قضایی ممکن نیست؛ اما مسئله اینجاست که اگر از دانش حقوقی بی بهره باشیم، نمی توانیم در دادگاه دفاع موثری از خود انجام دهیم و چه بسا در آینده با عواقب ناگواری رو به رو شویم و حقمان پایمال شود. برای حل این مسئله، بهترین راه این است که به یک وکیل مجرب و معتبر رجوع کنیم تا با تجربیات خود اختلافات پیش آمده را با اتکا به قانون حل کند. در این مطلب سعی داریم شما را با بهترین وکیل حقوقی در اراک آشنا کنیم تا فرآیند انتخاب برای شما قدری آسان تر شود.

بهترین وکیل حقوقی در اراک

بهترین وکیل حقوقی در اراک کیست؟

تعدد وکلا در شهر اراک باعث شده است تا انتخاب و اطمینان به هر کدام از آن ها قدری سخت به نظر برسد. باید متر و معیاری در دست داشته باشیم تا با استناد به آن ها بتوانیم مطلوب ترین گزینه را انتخاب کنیم. بهترین وکیل حقوقی در اراک تحصیلات خود را در رشته حقوق و در یکی از بهترین دانشگاه های کشور گذرانده است. او دانش حقوقی لازم برای رسیدگی به یک پرونده در دعاوی حقوقی را در اختیار دارد و می تواند با اتکا به قوانین و مقررات موجود احتمال موفقیت را افزایش دهد.

بهترین وکیل اراک سابقه زیادی برای حضور در دادگاه های مختلف دارد و در تمام این سال ها توانسته تجربیات خود را افزایش دهد. تجربیات بهترین وکیل حقوقی در اراک به شما این امکان را می دهد تا از تجربیات او برای حل و فصل اختلافات پیش آمده استفاده کنید. لازم است یک وکیل مجرب جسارت و شجاعت لازم برای جنگیدن در دادگاه را داشته باشد. بهترین وکیل حقوقی در اراک ضمن رعایت حسن اخلاق همواره سعی دارد رفتار حرفه ای را در برخورد با موکل حفظ نماید.

ویژگی بهترین وکیل:

🥇 سطح وکیلوکیل پایه یک دادگستری
⚖️ مهارت و تخصصملکی، کیفری، خانواده، ثبتی، حقوقی
📝 ارائه خدمات حقوقیوکالت و مشاوره حقوقی
💰 هزینه وکیلطبق وسعت کار تعیین می‌شود
✅ درصد موفقیت%90 موفقیت پرونده ها

در ادامه این مطلب قصد داریم به معرفی وکلای خبره در زمینه پرونده های مختلف حقوقی در اراک بپردازیم. برای اطلاعات بیشتر درخصوص آدرس دفتر و شماره تماس وکلای متخصص، در مجله حقوقی برترین وکیل همراه ما باشید:

معرفی 10 تا از بهترین وکیل حقوقی در اراک سال 1403

محمد میرزا امرایی

محمد میرزا امرایی وکیل حقوقی در اراک

آقای امرایی یکی از وکلای باسابقه در شهر اراک محسوب می شوند. ایشان وکیل پایه یک دادگستری، مشاور حقوقی، متخصص در پرونده های حقوقی، کیفر، خانواده، ملکی و … و دارای سابقه درخشان در این پرونده ها می باشند. مشاوره حقوقی به موکلان و متقاضیان توسط ایشان به دو صورت حضوری و غیرحضور انجام می شود.

آدرس دفتر: اراک، خیابان دانشگاه، مقابل درب دانشگاه آزاد، ساختمان هاتف، طبقه چهارم، واحد 7

شماره تماس: 09183614583

آتنا ملک محمدی

آتنا ملک محمدی وکیل حقوقی در اراک

خانم آتنا ملک محمدی وکیل پایه یک دادگستری در اراک، مشاور حقوقی، دارای 6 سال سابقه وکالت و 10 سال سابقه فعالیت حقوقی، متخصص در پرونده های حقوقی، کیفری، خانواده، ثبتی و … در شهر اراک و یکی از وکلای برتر در این شهر هستند. ایشان سابقه بالایی در امر وکالت و پیگیری دعاوی مختلف دارند و خدمات متنوعی اعم از مشاوره به صورت حضوری و غیرحضوری و وکالت در پرونده های مختلف را به متقاضیان و موکلین خود ارائه می دهند.

آدرس دفتر: اراک، ساختمان اتاق اصناف، طبقه دوم واحد 206

شماره تماس: 09120682462

فریبرز احمری حصاری

فریبرز احمری حصاری وکیل حقوقی در اراک

آقای فریبرز احمری وکیل پایه یک دادگستری در شهر اراک، مشاور حقوقی، کارشناس حقوق و دارای سابقه بالا در زمینه وکالت دعاوی مختلف می باشند. وکالت در انواع دعایوی حقوقی، کیفری، ملکی، خانوادگی، مهریه، طلاق، ثبتی و … توسط ایشان انجام می شود.

آدرس دفتر: اراک، میدان شهدا، کوجه عمار، روبروی آموزشگاه زبان ایران، ساختمان گلبرگ، واحد 7

شماره تماس: 09181629094

سمیه احمدی

سمیه احمدی وکیل حقوقی در اراک

خانم احمدی یکی دیگر از وکلای حقوقی شهر اراک هستند. ایشان وکالت پایه یک دادگستری دارند و مشاور حقوقی در هر اراک می باشند. در زمینه پرونده های حقوقی، کیفری، خانوادگی، ملکی و … تخصص و تبحر دارند و سوابق ارزشمندی را در سال های وکالت خود به دست آورده اند.

آدرس دفتر: اراک، فلکه شریعتی، نبش کوچه دانشسرا، ساختمان پاسارگاد، طبقه سوم، واحد 8

شماره تماس: 09188471005

علیرضا اسدی

علیرضا اسدی وکیل حقوقی در اراک

آقای اسدی وکیل پیه یک دادگستری و وکیل حقوقی در اراک هستند. ایشان سابقه بالایی در زمینه وکالت دعاوی حقوقی و کیفری دارند و سوابق موفقی از خود برجای گذاشته اند. ارائه مشاوره به صورت حضوری و یا غیرحضوری یکی از خدماتی است که توسط ایشان انجام می شود.

آدرس دفتر: اراک، خیابان 22 بهمن، کوچه حاج رئیس، روبروی خیابان مخابرات، ساختمان صدف، طبقه سوم، واحد 10

شماره تماس: 09188624095

تفاوت دعاوی کیفری و حقوقی در چیست؟

دعوا به معنایی که در بند پیشین مورد اشاره قرار گرفت، انواع مختلفی دارد اما در یک تقسیم‌بندی کلی به دو نوع دعوای حقوقی و دعوای کیفری تقسیم می‌گردد. اشخاص حقیقی یا حقوقی که درصدد اقامه دعوا می‌باشند، باید پیش از هر اقدامی با بهره مندی از مشاوره‌های تخصصی، فرق دعاوی حقوقی و کیفری بودن موضوع دعوا را تشخیص داده و سپس بر اساس آن، اقدامات قانونی لازم را انجام دهند. برای این کار لازم است با بهترین وکیل حقوقی در اراک مشورت کنید.

یکی از تفاوت های مهم بین دعاوی کیفری و دعاوی حقوقی، شیوه مطرح کردن هر کدام از آن ها در محاکم قضایی است. لازم است شما برای مطرح کردن دعاوی حقوقی با ارسال دادخواست اقدام نمایید. البته قانون در مواردی نیز مطرح کردن دعاوی حقوقی را مستلزم ارسال درخواست دانسته است؛ اما در مطرح کردن دعاوی کیفری لازم است برای رسیدگی به پرونده هایی که در آن جرمی اتفاق افتاده است، بر علیه متهم شکایت یا شکواییه تنظیم کنید که البته متفاوت از دادخواست یا درخواست است.

اقامه‌ این دعاوی بدون پرداخت هزینه‌ دادرسی امکان‌پذیر نیست؛ با این تفاوت که هزینه‌ دادرسی در تمامی دعاوی کیفری یکسان و برابر بوده، اما در دعاوی حقوقی این هزینه بر اساس بهای خواسته متغیّر می‌باشد. بنابر این، به میزانی که بهای خواسته افزایش یابد، هزینه‌ دادرسی نیز افزایش خواهد یافت. البته در صورتی که خواهان دعاوی حقوقی توانایی پرداخت این هزینه را نداشته باشد، می‌تواند در ابتدا با تقدیم دادخواست بدون پرداخت این هزینه در مراحل ابتدایی، دعوای حقوقی خود را طرح کند.

در اصطلاح به طرفین دعاوی حقوقی خواهان و خوانده و به طرفین دعاوی کیفری شاکی و متشاکی گفته می شود. برای توضیح تفاوت دعاوی کیفری و حقوقی می بایست تصور کنید که حقی از شما ضایع شده است. در صورتی که تضییع حق با عمل مجرمانه همراه باشد، این دعوا کیفری بوده و اگر رفتار طرف مقابل فاقد جرم بوده باشد، دعوا از نوع حقوقی است. دقت داشته باشید که رفتار مجرمانه و انواع آن به صراحت در قانون مجازات اسلامی شرح داده شده است که باید مورد مطالعه قرار بگیرد.

تفاوت دعاوی کیفری و حقوقی

وکیل خانم یا آقا؟

شاید در ذهن بسیاری از شما این سوال پیش آمده باشد که از میان وکلای دادگستری، اعتماد کردن به یک وکیل خانم نتایج بهتری به همراه خواهد داشت یا یک وکیل آقا؟ اولین گام در پاسخ به سوال شما این است که بدانید جنسیت هیچ تاثیری در توانایی بهترین وکیل حقوقی در اراک ندارد. مرد یا زن بودن وکیل مورد نظر به میزان زیادی به سلیقه شما باز می گردد؛ اما باید این نکته را مد نظر قرار دهید که در بین وکلای آقا یا خانم همواره به دنبال انتخاب تواناترین و مجرب ترین ها باشید.

بارها اثبات شده است که معمولا بانوان ترجیح می دهند از وکلای خانم برای سپردن پرونده به آن ها استفاده کنند. در مقابل آقایان نیز همواره وکلای مرد را ترجیح داده اند. همچنین اگر سری به دادگاه های خانواده بزنیم در خواهیم یافت که وکلای خانم چگالی بیشتری در این دعاوی دارند. در مقابل در دعاوی کیفری استقبال عموم به سوی استفاده از وکلای مرد بوده است. البته بدیهی است که در موضوعاتی مانند مهریه به بانوان و در موضوعاتی نظیر قتل و سرقت به وکلای مرد اعتماد شود.

وکیل خانم یا آقا؟

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم نام، مشخصات، ویژگی ها و تخصص بهترین وکیل حقوقی در اراک را به شما معرفی کنیم تا شاید قدمی برای انتخاب وکیل از سوی شما برداشته باشیم. در ادامه نیز سعی کردیم توضیح مختصری در خصوص دعاوی حقوقی و کیفری ارائه داده و تفاوت این دو را به اختصار شرح دهیم. در پایان نیز سلیقه ای بودن انتخاب وکیل مرد یا زن را مورد بررسی قرار دادیم. حال نوبت شما است تا نظرات و تجربیات خود در خصوص مباحثی که گفته شد را با سایر مخاطبان سایت برترین وکیل به اشتراک بگذارید.

5/5 - (1 امتیاز)

فردین ساریخانی

نویسنده و ویراستار متون ادبی، حقوقی/روزنامه نگار/عاشق کتاب، هنر، سفر و فیلم کلاسیک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − 7 =

دکمه بازگشت به بالا