ملکیوکیل

10 تا از بهترین وکیل تصرف عدوانی ⚖️【سال1403】

امروزه، از پرونده های شایع دعاوی ملکی در دادگاه های کشور، می توان به تصرف عدوانی اشاره کرد. باتوجه به این که قوانین و تبصره های مربوط به مسائل ملکی را تنها با مهارت کافی می توان بکار برد و همچنین اغلب دچار مسیری پیچیده می شوند، بهتر است با وکیل متخصص و خبره ای در زمینه مشورت شود. با انتخاب فردی مجرب و ماهر، از دردسرهای مسیر کاسته و باعث تسریع روند امور می گردد، چرا که وی مهارت کافی را جهت ارائه راه حل مطلوب در اختیار دارد. اکنون سعی کرده ایم 10 تا از بهترین وکیل تصرف عدوانی را خدمت شما عزیزان معرفی کنیم. با ما در سایت برترین وکیل همراه باشید.

بهترین وکیل تصرف عدوانی

بهترین وکیل تصرف عدوانی کیست؟

هنگامی که افراد تصمیم به استخدام وکیل در حوزه تصرف عدوانی می گیرند، همواره باید به یکسری نکات جهت انتخاب وی توجه کنند. وکیل تصرف عدوانی شخصی است که در زمینه پرونده های ملکی مانند دعاوی مربوط به اموال منقول و غیر منقول، تخصص دارد. موکل با تکیه بر دانش وی، اسناد و مدارک خود را در اختیار او قرار می دهد تا به حقوق خود دست یابد.

یکی از ویژگی هایی که باید در نظر گرفت، مورد اعتماد بودن مشاور حقوقی است. چرا که همانطور که ذکر شد، فرد تمام آنچه که جهت حل چالش های دعوی لازم می گردد به وکیل خود می سپارد، پس این موضوع در این شرایط بسیار حائز اهمیت می گردد که فردی قابل اطمینان و دلسوز، امور مربوط به دعوی تصرف عدوانی را پیگیر شود.

از دیگر مواردی که در برگزیدن وکیل قابل اهمیت می باشد، دانش و علم به روز وی است. آگاهی و تسلط بر قوانین در پرونده های ملکی حرف اول را می زند. وکیل آگاه و خبره همانند چراغی در مسیر دادگاه، موکلین را راهنمایی می کند تا به مقصد و نتیجه ی خوب برسند.

ویژگی بهترین وکیل:

🥇 سطح وکیلوکیل پایه یک دادگستری
⚖️ مهارت و تخصصملکی، کیفری، خانواده، ثبتی، حقوقی
📝 ارائه خدمات حقوقیوکالت و مشاوره حقوقی
💰 هزینه وکیلطبق وسعت کار تعیین می‌شود
✅ درصد موفقیت%90 موفقیت پرونده ها

اکنون جهت سهولت کار مخاطبین این مقاله، اهتمام ورزیده ایم 10 تا از بهترین وکیل تصرف عدوانی را به همراه آدرس و شماره تلفن معرفی کنیم. ادامه مطلب را در مجله برترین وکیل دنبال کنید:

معرفی 10 تا از بهترین وکیل تصرف عدوانی سال 1403!

محمد فرخی

جناب آقای محمد فرخی

جناب آقای فرخی از وکلای پایه یک دادگستری می باشند. ایشان دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق خصوصی به همراه بیش از 22 سال حضور فعال در حوزه وکالت پرونده های ملکی من جمله تصرف عدوانی هستند. وکیل فرخی با توجه به تجربه و سواد بالایی که دارند همواره توانسته اند قدم های موثری جهت رفع مشکلات موکلین خود بردارند.

افرادی که آقای فرخی را به عنوان مشاوری حقوقی خود برگزیده اند، به ویژگی هایی همچون مهارت کلامی خوب، تسلط و تخصص کافی، صداقت و کارکشته بودن در ایشان اشاره می کنند. از این رو می توان جناب آقای محمد فرخی را جزو وکیل تصرف عدوانی شایسته معرفی کرد.

آدرس دفتر: تهران، پیروزی، بلوار ابوذر، بین پل پنجم و ششم، کوچه فرج پور، پلاک 273، واحد 7 شماره تماس

شماره تماس: 09123221956

مونا الماسی

سرکار خانم مونا الماسی

خانم مونا الماسی وکیل پایه یک دادگستری می باشند. ایشان با مدرک کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی و 6 سال حضور فعال در عرصه وکالت، سوابق موثری را در پرونده های ملکی مانند دعاوی تصرف عدوانی دارا هستند. وکیل الماسی با سواد بالا و تسلط کافی امور مربوطه را با توجه به اسناد و مدارک پیگیری می کنند تا نتیجه قابل قبولی را برای موکل خود اخذ نمایند.

محوریت کار خانم مونا الماسی بر صداقت، امانت داری، وقت شناسی و شکیبایی است. رضایت موکلین از سرکار خانم مونا الماسی موجب شده تا به عنوان یکی از وکیل تصرف عدوانی خوب معرفی شوند.

آدرس دفتر: تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از توانیر، نبش کوچه شفق، ساختمان 2361، طبقه 4، واحد 15

شماره تماس: 02188108413

حامد شاکری نیا

جناب آقای حامد شاکری نیا

آقای حامد شاکری نیا وکیل پایه یک دادگستری است. ایشان با مدرک کارشناسی ارشد حقوق خصوصی، عضویت در کانون وکلای دادگستری مرکز و همراه بیش از 15 سال سابقه کاری موثر در عرصه وکالت، توانسته اند پرونده های ملکی بسیاری را به نتایج مطلوب خود برسانند. تجربیات و آگاهی کامل آقای شاکری نیا سبب راهنمایی های موثر ایشان می شود.

مهارت ارتباطی بالا، صداقت، شکیبایی و تلاشگری وکیل شاکری نیا، موجب شده تا همواره افراد زیادی برای دادخواهی مسائل ملکی خود مانند دعاوی تصرف عدوانی، ایشان را به عنوان وکیل مدافع خود برگزینند. از این رو جناب آقای حامد شاکری نیا را می توان به عنوان وکیل تصرف عدوانی حاذق معرفی کرد.

آدرس دفتر: تهران، میدان آرژانتین، خیابان 8 بخارست، پلاک 3، واحد 7

شماره تماس: 09122356157

فاطمه مرادی حقیقت

سرکار خانم فاطمه مرادی حقیقت

خانم فاطمه مرادی وکیل پایه یک دادگستری هستند. ایشان دارای مدرک کارشناسی حقوق قضایی با بیش از 16 سال سابقه کار درخشان در عرصه وکالت پرونده های مختلف از جمله مسائل ملکی و تصرف عدوانی، می باشند. تجربه و تسلط خانم مرادی موجب پیش رفتن روند پرونده افراد به بهترین شکل ممکن می شود.

وکیل مرادی پیوسته سعی داشته اند با صداقت، مهارت ارتباطی بالا، پایبندی به زمان و امانت داری موکلین خود را در طی مسیر پیچیده مسائل ملکی راهنمایی کنند. با توجه به رضایت افراد، خانم فاطمه مرادی را می توان از وکیل تصرف عدوانی خبره به شمار آورد.

آدرس دفتر: تهران، خیابان امام خمینی، نبش کوچه 14، پلاک 16

شماره تماس: 09122193076

کیوان امینی

آقای کیوان امینی از وکلای خوب حوزه تصرف عدوانی می باشد. سابقه فعالیت حقوقی در امور شهرداری ،وزارت جهاد کشاورزی ، هلال احمر و فولاد را دارند و نماینده حقوقی اسبق امور اراضی استان تهران هستند. آقای امینی پرونده های خود را به صورت مرتب پیگیری می کنند و به همین جهت تعداد بالای 700 پرونده حقوقی موفق را در کارنامه ی خود دارند. شما می توانید از مشاوره های حضوری و غیرحضوری او بهره مند شوید.

آدرس: تهران، خیابان آزادی، خیابان بهزاد (کاوه)، پلاک ۱۲

شماره تلفن: ۰۹۱۲۷۰۰۱۶۷۶

زهره محمدآبادی

خانم زهره محمدآبادی وکیل پایه یک دادگستری می باشد که توانسته رتبه 12 را از کانون وکلا دریافت کند. او سابقه ی بالایی در حوزه تصرف عدوانی دارد و از بهترین های این زمینه به شمار می رود. اطلاعات حقوقی ایشان بسیار به روز می باشد و مشاوره های تخصصی در زمینه های کیفری و خانواده و ملکی ارائه می دهد. هم چنین خانم محمدآبادی در تمامی حوزه ها پرونده قبول می کند.

آدرس: تهران، نیاوران، خیابان باهنر، بعد از مرکز خرید نارون، پلاک ۶۲، واحد ۹

شماره تماس: 09125435981


تصرف عدوانی در ملک مشاع چگونه است؟

مال مشاع مالی است که بیش از یک نفر در جزء به جزء آن مال مالک باشند، بدون اینکه سهم هر یک در آن مال خاص، مجزا شده باشد. از آنجا که مرتکب هم در این اموال مالک است آیا باز جرمی محقق می شود؟ در ادامه مقاله بهترین وکیل تصرف عدوانی به این سوال پاسخ داده خواهد شد.

این جرم در اموال مشاع نیز قابل تحقق است، زیرا کل مال مشاع به یک نفر تعلق ندارد و تصرف در این مال حتی از طرف یکی از شرکاء بدون اجازه سایر ماکین تصرف در مال دیگری است. از این رو شرط تعلق داشتن مال به دیگری وجود دارد.

از طرف دیگر از لحاظ عنصرمعنوی وقتی شریک مال مشاع با سوء نیت این اقدام را مرتکب می گردد، نظم عمومی جامعه را نیز مختل نموده و از آنجا که هدف حقوق کیفری حفظ حقوق و آزادی های فردی و نظم عمومی است می توان قائل شد که این اقدام شریک موجب ایراد ضرر به شریک دیگر و حقوق او شده است. به این ترتیب به نظر می رسد که بتوان قائل به تحقق این جرم در اموال مشاع نیز شد.

بهترین وکیل تصرف عدوانی

تفاوت دعوای خلع ید با تصرف عدوانی در چیست؟

دعوای خلع ید خواهان باید مالکیت خود را با ارایه سند رسمی اثبات کند و اثبات مالکیت اولین اقدام جهت طرح دعوای خلع ید است. اما در دعوای تصرف عدوانی نیازی به اثبات مالکیت از سوی خواهان نمی باشد و خواهان فقط باید اثبات کند که سابقه تصرف او نسبت به متصرف فعلی مقدم است و زودتر از او انجام شده است.

به طور کلی تفاوت خلع ید با تصرف عدوانی عبارتنداز:

  • در دعوای تصرف عدوانی نیازی به رعایت تشریفات دادرسی نمی باشد و رسیدگی خارج از نوبت انجام می شود، در حالی که در خلع ید رعایت تشریفات دادرسی لازم است.
  • دعوای خلع ید تنها به صورت حقوقی قابل طرح است ولی دعوای تصرف عدوانی به دو شکل حقوقی و کیفری قابل طرح و بررسی می باشد.
  • در دعوای خلع ید تنها مالک، وکیل، قائم مقام مالک و یا نماینده حقوقی وی می تواند طرح دعوی نماید، در حالی که در دعوای تصرف عدوانی خواهان نیازی نیست که مالک باشد، صرف سبق تصرف خواهان کافیست، حتی اگر رعیت یا کارگر، مستاجر، مباشر، خادم باشد.
  • در دعوای خلع ید حتما باید رای قطعی شود و درخواست اجرا صورت گیرد، در حالیکه در دعوای تصرف عدوانی حکم تصرف بلافاصله قابل اجراست و نیاز به قطعی شدن ندارد.
  • هزینه دادرسی در دعوای خلع ید با توجه به اموال غیر منقول مالی است و بر مبنای ارزش معاملاتی املاک در منطقه محاسبه می شود، در حالیکه هزینه دادرسی در دعوای تصرف عدوانی متناسب با دعاوی غیر مالی محاسبه خواهد شد.
بهترین وکیل تصرف عدوانی

کلام آخر

از توجه شما تا آخرین این مقاله سپاس گزاریم. امیدواریم مطالب ذکر شده اعم از معرفی 10 تا از بهترین وکیل تصرف عدوانی، تصرف عدوانی در ملک مشاع همچنین تفاوت دعوای خلع ید با تصرف عدوانی برای شما دوستان گرامی، مفید واقع گردیده باشد. جهت مطالعه مطالب مشابه می توانید مجله برترین وکیل را دنبال کنید. انتقادات و پیشنهادات خود را در کامنت ها، با ما در میان بگذارید.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − 5 =

دکمه بازگشت به بالا