ملکی

10 تا از بهترین وکیل کمیسیون ماده صد شهرداری اصفهان ⚖️【سال1402】

معمولا افرادی که به کار ساخت و ساز ساختمان مشغول اند با کمیسیون ماده صد شهرداری آشنا هستند. کمیسیون ماده صد یکی از کمیسیون های ذکر شده در شهرداری ها است. این کمیسیون به تخلفات ساختمانی و جریمه های مربوط به آنها رسیدگی می کند. باتوجه به افزایش ساخت و سازها در کشور به ویژه شهر اصفهان و بروز چنین تخلفاتی، طبیعی است که نیاز مردم به وکیل متخصص در دعاوی ملکی افزایش یابد. در ادامه مقاله به معرفی 10 تا از بهترین وکیل ماده صد شهرداری اصفهان می پردازیم. در مجله حقوقی برترین وکیل همراه ما باشید.

بهترین وکیل کمیسیون ماده صد شهرداری اصفهان کیست؟

بهترین وکیل کمیسیون ماده صد شهرداری اصفهان کیست؟

بهترین وکیل ملکی در اصفهان که در زمینه پرونده های ماده صد شهرداری فعالیت می کند وکیلی است که در دعاوی ملکی و شهرداری تخصص دارد و به اصطلاح به آن وکیل کمیسیون ماده صد شهرداری می گویند. وکیل کمیسیون ماده صد شهرداری در اصفهان، فردی است که تبحر و سابقه در پیگیری پرونده های مرتبط با شهرداری به ویژه کمیسیون ماده صد را دارد.

بهترین وکیل ماده صد شهرداری اصفهان، با توجه به تجربه کاری که دارد، پرونده شما را در کوتاه ترین زمان ممکن حل و تلاش می کند رای کمیسیون را به نتیجه مطلوب نظر شما برساند. معمولا پرونده های شهرداری ها قوانین و تبصره های خاص خود را دارند و افراد عادی از آن ها بی اطلاع اند. بهترین وکیل اصفهان که وکیل کمیسیون ماده صد شهرداری نیز می باشد، با تجربه و دانشی که از قوانین دارد، مراحل اداری و حل پرونده را به صورت صحیح پیش می برد.

برای انتخاب بهترین وکیل ماده صد شهرداری اصفهان، باید به دو ویژگی مهم توجه کنید. وکالت پرونده خود را به وکیلی بدهید که از قوانین شهرداری ها و تخلفات مرتبط با ساخت و ساز ساختمان اطلاعات کاملی داشته باشد تا بتواند پرونده شما را به نتیجه مطلوبی برساند. نکته بعدی که در انتخاب وکیل کمیسیون ماده صد شهرداری مهم است، حسن شهرت وکیل و موفقیت های او در پرونده های پیشین می باشد.

ویژگی بهترین وکیل:

🥇 سطح وکیلوکیل پایه یک دادگستری
⚖️ مهارت و تخصصملکی، کیفری، خانواده، ثبتی، حقوقی
📝 ارائه خدمات حقوقیوکالت و مشاوره حقوقی
💰 هزینه وکیلطبق وسعت کار تعیین می‌شود
✅ درصد موفقیت%90 موفقیت پرونده ها

در ادامه به معرفی 10 تا از بهترین وکیل کمیسیون ماده صد شهرداری اصفهان خواهیم پرداخت، در مجله حقوقی برترین وکیل همراه ما باشید.

عباس شفائی شهربابکی

عباس شفائی شهربابکی وکیل کمیسیون ماده صد اصفهان

آقای عباس شفائی شهربابکی از وکلای باسابقه شهر اصفهان با بیش از 21 سال فعالیت در حرفه وکالت می باشند. ایشان تحصیل کرده رشته حقوق و متخصص در دعاوی حقوقی، کیفری، ملکی، خانواده، قراردادهای ملکی، ثبتی، شرکتی، پرونده های کلاهبرداری، موادمخدر و … و از وکلای متخصص در دادگاه انقلاب و شوراها هستند. ایشان در وزارت نفت، شرکت سنگ آهن گلگهر سیرجان، بنیاد مسکن بندرعباس، اداره راه بندرعباس و … فعالیت داشته اند.

آدرس دفتر: اصفهان، خیابان نیکبخت غربی، روبروی فضای سبزکاخ سبز، طبقه دوم، کلوپ تندرستی، اتاق یک

شماره تماس: 09133164607

شهاب نیلی احمدی

شهاب نیلی احمدی وکیل کمیسیون ماده 100 اصفهان

آقای شهاب نیلی احمدی وکیل پایه یک دادگستری در اصفهان، دارای تحصیلات کارشناسی فقه و حقوق اسلامی و کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی می باشند. وکیل متخصص در امور ملکی، دعاوی شهرداری ها، کمیسیون ماده صد، دعاوی اسناد رسمی و تجاری، دعاوی اقتصادی، دعاوی خانواده و … هستند. از جمله تخصص های ایشان در زمینه حل اختلافات از طریق داوری و تمرکز در امور ملکی و مالی و اسناد تجاری است.

آدرس دفتر: اصفهان، خیابان شیخ صدوق شمالی، کوی آسیاب، پلاک 111

شماره تماس: 09133184239

بابک خشایاری

بابک خشایاری وکیل کمیسیون ماده صد اصفهان

آقای خشایاری وکیل پایه یک دادگستری اصفهان، تحصیل کرده مقطع کارشناسی حقوق قضایی، دارای بیش از 19 سال سابقه کار در دعاوی مختلف از جمله دعاوی ملکی، شهرداری، کمیسیون ماده صد شهرداری، اسناد رسمی و تجاری، دعاوی موجر و مستاجر، دعاوی خانواده و … هستند. از جمله سوابق ایشان، فعالیت در بانک سرمایه، بانک صنعت و معدن، بانک شهر و اداره حقوقی بانک سرمایه است.

آدرس دفتر: اصفهان، چهارباغ بالا، ابتدای خیابان شریعتی، مابل اورژانس، شماره 34، طبقه 2، واحد 6

شماره تماس: 09133190752

رسول کاظمی اسفه

رسول کاظمی اسفه وکیل کمیسیون ماده صد اصفهان

آقای رسول کاظمی اسفه وکیل پایه یک دادگستری در اصفهان، تحصیل کرده مقطع کارشناسی حقوق و کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی و دارای بیش از 19 سال سابقه فعال در حوزه وکالت پرونده های ملکی، شهرداری، کمیسیون ماده صد، دعاوی مطالبه خسارت، استارتاپ ها و شرکت های تجاری و … هستند.

آدرس دفتر: اصفهان، خيابان بزرگمهر، چهارراه هشت بهشت، ابتدای خیابان هشت بهشت شرقی، ابتدای بن بست شماره 6 شهید عبدالعلی جاوری، پلاک 2، طبقه 2

شماره تماس: 09138025841

دکتر علی مکتوبیان

دکتر علی مکتوبیان وکیل اصفهان

آقای مکتوبیان وکیل پایه یک دادگستری در اصفهان، تحصیل کرده مقطع کارشناسی حقوق، کارشناسی ارشد مجموعه حقوق و دکترای فقه و حقوق خصوصی هستند. ایشان بیش از 10 سال سابقه فعال در زمینه وکالت دعاوی ملکی، شهرداری ها، کمیسیون ماده صد، دعاوی حقوقی، اسناد رسمی و تجاری، دعاوی اقتصادی، موجر و مستاجر و … دارند.

آدرس دفتر: اصفهان، خیابان هشت بهشت غربی، نرسیده به چهارراه گلزار، ساختمان وکلا، طبقه اول

شماره تماس: 09131880517

کمیسیون ماده صد چیست و چه موضوعاتی در آن مطرح می شود؟

مطابق ماده 100 شهرداری ” مالکین اراضی و املاک واقع در محدوده شهر یا حریم آن باید قبل از هر اقدام عمرانی یا تفکیک اراضی و شروع ساختمان از شهرداری پروانه اخذ نمایند. شهرداری می‌تواند از عملیات ساختمانی ساختمان‌های بدون پروانه یا مخالف مفاد پروانه به وسیله مأمورین خود اعم از آنکه ساختمان در زمین محصور یا غیرمحصور واقع باشد جلوگیری نماید.”

به گفته بهترین وکیل اصفهان، زمانی که شهرداری متوجه شود فردی بدون دریافت مجوز از شهرداری اقدام به ساخت و ساز کرده است، اجازه تخریب ساختمان او و یا جریمه را ندارد بلکه فقط می تواند از ادامه ساخت و ساز او جلوگیری کند و موضوع را به کمیسیون ماده صد شهرداری ارجاع دهد.

کمیسیون ماده صد چیست و چه موضوعاتی در آن مطرح می شود؟

در ادامه به موضوعاتی که به کمیسیون ماده صد شهرداری ارجاع داده می شود می پردازیم:

  • احداث و.ساخت و ساز بدون مجور و پروانه از شهرداری
  • عدم احداث پارکینگ یا غیرقابل استفاده بودن پارکینگ
  • تجاوز به معابر شهری همچون جلوآمدن بنا و کم کردن فضای پیاده رو
  • عدم استحکام بنا یا غیر اصولی بودن ضوابط فنی، بهداشتی و شهرسازی در ساخت و ساز
  • بروز تخلفاتی از سوی مهندس ناظر ساختمان
  • تغییر کاربری غیرمجاز

نحوه اعتراض به رای کمیسیون ماده صد شهرداری

در صورتی که رای صادر شده در کمیسیون ماده صد شهرداری مطابق نظر شما نبود و خواهان اعتراض و بررسی دوباره بودید باید این نکته را در نظر داشته باشید که به مدت 10 روز از زمان صدور رای مهلت اعتراض دارید. لذا زمانی که اعتراض را وارد نمودید، پرونده به کمیسیون تجدید نظر ماده صد شهرداری ارجاع داده می شود تا بررسی های بیشتر توسط اعضای این کمیسیون انجام شود.

زمانی که پرونده به کمیسیون تجدید نظر برسد، رایی که از این کمیسیون صادر شود قطعی بوده و امکان اعتراض به آن وجود ندارد. برای اطلاعات بیشتر می توانید به مطلب همه چیز درباره ی کمیسیون ماده 100 شهرداری مراجعه کنید. همینطور می توانید برای هرچه بهتر انجام دادن مراحل اعتراض به رای کمیسیون ماده صد شهرداری اصفهان، از وکیلی متخصص و باتجربه در این زمینه کمک بگیرید تا میزان موفقیت تان به طور چشمگیری بالا رود.

نحوه اعتراض به رای کمیسیون ماده صد شهرداری

لذا در صورتی که به رای کمیسیون تجدید نظر اعتراض داشته باشید تنها راهی که وجود دارد، اعتراض در دیوان عدالت اداری است. نحوه شکایت در دیوان عدالت اداری با مراجع قضایی دیگر متفاوت و حساس تر است، این دیوان آیین دادرسی مخصوص به خود دارد به گونه ای که افراد عادی از آن آگاهی ندارند، مهلت اعتراض در دیوان عدالت اداری برای افرادی که در ایران زندگی می کنند 3 ماه از تاریخ ابلاغ است و برای ساکنان خارج از ایران، 6 ماه از تاریخ ابلاغ می باشد.

برای شکایت در دیوان عدالت اداری می توانید به بهترین وکیل دیوان عدالت اداری ایران مراجعه کنید که سابقه و دانش بالایی در این مرجع قضایی دارند و می توانند راهنمایی های بیشتر را به شما ارائه می دهند.

کلام آخر

متاسفانه برخی از افرادی که در حوزه ساخت و ساز ساختمان فعالیت می کنند به برخی از اصول این حوزه توجهی ندارند و مراحل ساخت ساختمان را مطابق اصولی که شهرداری تعیین نموده پیش نمی برند. طبیعتا در چنین مواقعی و در صورت اطلاع شهرداری، موضوع به کمیسیون ماده 100 ارجاع داده می شود تا پیگیری های بیشتر توسط این مرجع انجام شود.

حضور وکیل متخصص در این مسیر می تواند به شما کمک کند که دچار خسارت های بیشتر نشوید. در این مقاله تعدادی از وکلای متخصص شهر اصفهان را معرفی کردیم تا در صورت نیاز، دسترسی سریعی به بهترین وکیل ماده صد شهرداری اصفهان داشته باشید. ممنون که تا انتهای مقاله همراه ما بودید، لطفا نظرات و سوالات خود را در بخش دیدگاه ها برای ما ارسال کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

زینب رحمانی

زینب رحمانی، یکی از نویسندگان مجله حقوقی برترین وکیل هستم. سعی می کنم با انتشار مطالب حقوقی مختلف و معرفی وکلای برتر ایران، انتخاب وکیل را برای تان راحت کنم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا